Q1: Is it possible to send the cellular data usage of router to third-party server?
Answer: Yes, you can use curl tool to get the cellular data usage in the router webpage with following commands:
curl -H "Content-Type:application/x-www-form-urlencoded" -c ./cookie.txt -X POST --data '{"id":"1","execute":1,"core":"user","function":"login","values":[{"username":"admin","password":"sI/7ewBCeWunDs6JXXtSHg=="}]}' http://[Router IP Address]/cgi
Inquiry data usage:
curl -H "Content-Type:application/x-www-form-urlencoded" -b ./cookie.txt -X POST --data '{"id":7,"execute":1,"core":"yruo_status","function":"get","values":[{"base":"yruo_celluar"}]}' http://[Router IP Address]/cgi
Q2: How many Wi-Fi clients can UF51 be connect most?
Answer: UF51 supports 128 Wi-Fi clients at most.
Q3: What is the VPN data throughput of UR32?
Answer: It is about 8Mbps when we using VPN.
Q4: Does Milesight router support LTE CAT 12?
Answer: Not support yet, if any request please contact Milesight about it.
Q5: What is the CPU brand of UR32L? Is it a Dual Core or Quad Core?
Answer: The CPU of UR32L is NXP I.MX6ULL and is single core.
Q6: Can I receive UR35 data from 10 different locations using UR35? Can this be achieved through a VPN tunnel, 10 to 1 channel?
Answer: Yes, UR35 can work as OpenVPN/IPsec VPN client or server, one UR35 can work as VPN server to receive data from 10 VPN clients.
Q7: Can the UR32 do traffic shaping in the LTE interface?
Answer: Not support, but you can do speed limits for some applications through iptables for similar purposes.
Q8: When is UR32 working in back up recovery?
Answer: You can adjust the revert interval on Network > Interface > Link Failover of web GUI.
Was this article helpful?
That’s Great!
Thank you for your feedback
Sorry! We couldn't be helpful
Thank you for your feedback
Feedback sent
We appreciate your effort and will try to fix the article