Q1: Is there any way to adapt a relay output to UC501?
Answer: UC501's digital output cannot work as relay output, since it's limited by the hardware. You will need to prepare an outside relay option to connect them together.
Q2: Is there an option for UC500 with an external antenna to improve range?
Answer: Not support for standard version, if you have a certain project with similar requirement please contact our sales.
Q3: If I send downlink messages to all UC11xx devices at once, will they all get the message at the same time or will they get them one by one?
Answer: Since UC11xx doesn't support multicasting, you can't send downlink to all UC11xx at the same time.
Q4: Is UC501 able to charge other devices?
Answer: Yes, it can power or charge the serial and AI devices shortly to get data.
Q5: What is the mcu of UC511?
Answer: It's STM32L475RGT6.
Q6: What payload should I send to UC51x to turn the solenoid on and off?
Answer: You can refer to UC51x Communication Protocol.
Q7: It is possible to use a downlink to configure any of the IF-THEN command of UC1122?
Answer: No, UC11xx does not support configuring IF-THEN commands via downlinks.
Q8: Can the Milesight LoRaWAN controller cache data when the gateway is disconnected?
Answer: Not support now, please contact Milesight about it if you have any application or project for this feature.
Q9: How to connect dry contact device to UC1152 DI?
Answer: Connect UC1152 VIN to IN, then connect IN_COM and GND to dry contact device.
Was this article helpful?
That’s Great!
Thank you for your feedback
Sorry! We couldn't be helpful
Thank you for your feedback
Feedback sent
We appreciate your effort and will try to fix the article